Állati Karácsony!

2009.12.07. 12:37


A minap a boltban voltam, szokásos napi teendőimet csináltam éppen, mikor bejött egy nagy család. Sokan voltak. Az egészen apró, de már totyogó kicsitől a még éppen abba a korba tartozó leányzóig, aki szívesen és még őszinte örömmel tölti a napját egy olyan családi programon, ami kamasz fejjel már rettentő unalmas lehet.

Szóval ennek a családnak az volt a hétvégi programja, hogy bejöttek a boltba, és mindent, az utolsó kis apró bogárig végignéztek hatalmas csodálattal.

Az apróságok szeme csak úgy csillogott mikor egy-egy állatnál hosszú mesébe kezdtem.

A mesém a boltról itt kezdődik. Ez a második Karácsonyunk lesz az Érdi forgatagban. Már vannak visszajáró, törzsvevőink, akik mikor belépnek már egy szót sem szólnak, mi meg indulunk a megfelelő polchoz, hogy összeszedjük amiért jöttek.

Aztán vannak visszajáró törzsbeszélgetőink, akik legnagyobb örömömre azért járnak a boltba, hogy megosszák velünk legújabb állatos élményeiket. Persze ők sem mennek haza a kedvenchez üres kézzel, de ők miattunk jönnek be elsősorban, és ez az ami sokat jelent számunkra.

Visszatérve a családhoz...nem tudom, hogy valóban csak nézelődni jöttek-e a boltba vagy titkon a szülők közben azt fürkészték, hogy melyik gyerkőc milyen állatot látna szívesen a fa alatt.

Pár jó tanács, mielőtt bárki felelőtlenül kezdene bele egy kisállat, vagy egy akvárium tartásába. Mi mindenkinek, aki bejön hozzánk teljes körű beszámolót tartunk az egyes állatok tartásáról, nehogy otthon érjen valakit meglepetés.

Életkorhoz és érdeklődéshez megfelelő állatot tudunk ajánlani, mert sokszor a gyerkőcök olyant szeretnének, ami még egy felnőttnek is nagy kihívást jelenthet....ilyenkor megpróbáljuk lebeszélni őket, és egy megfelelőbb, hasonló állatra változtatni a vágyat.

Idén kiskutyák és kölyök cicák is lesznek a boltban, kizárólag komoly érdeklődőknek.

Hát nálunk ilyen állati a Karácsony!


A bejegyzés trackback címe:

https://gigacsiga.blog.hu/api/trackback/id/tr841580028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása